Wil je jouw huis verkopen of ben je juist op zoek naar een nieuwe woning?

Neem contact op

Dit is Makelaar Tjeerd

Makelaar Tjeerd is een kantoor waar klanttevredenheid en persoonlijk contact het allerbelangrijkst zijn. Een huis verkopen of kopen is immers niet zomaar wat. Vertrouwen is hierbij volgens Tjeerd de sleutel tot succes. Met Tjeerd kun je rekenen op een transparante aanpak met duidelijke afspraken die gericht zijn op het ontzorgen van jou als klant. Volledige service bieden voor een goede prijs, zonder onnodige opsmuk.

Tjeerd heeft meerdere jaren ervaring als makelaar waarbij hij zijn sporen heeft verdiend bij een van de beste makelaars van Haarlem. De opgedane kennis en kunde heeft hij meegenomen naar Zwolle, de plek waar hij getogen is, die hij als zijn broekzak kent en waar hij nog altijd over een groot netwerk beschikt. Tjeerd de Jager is opgegroeid in het mooie Berkum waarna hij op meerdere plekken in Zwolle heeft gewoond.

Een huis verkopen doe je niet iedere dag. De redenen voor verkoop kunnen enorm uiteenlopen. Belangrijk is dat iedere klant op zijn of haar manier ontzorgd wordt en dat er voor elke klant de beste deal gesloten wordt. Dit geldt niet alleen voor de prijs, maar ook zeker voor de verdere voorwaarden.
De eigentijdse makelaar die initiatief toont, creatief is, en tijd voor zijn klanten neemt.

In een lastige markt is het evengoed mogelijk om zelf als particulier een woning aan te kopen. Toch denk ik dat het ook voor de beste DIY makelaar een verademing kan zijn als er delen uit het aankooptraject overgenomen worden door een professional. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om vanaf de start van de zoektocht samen op te lopen met Makelaar Tjeerd. Voor de markt uit kopen, objecten aankopen die niet op de markt zijn, het kan allemaal.

Iedere makelaar die een gratis waardebepaling aanbiedt doet dit vaak met een specifiek doel; nieuwe opdrachten binnen halen. Ik heb in de praktijk helaas vaak genoeg meegemaakt dat een te hoge waardebepaling wordt afgegeven met als doel het binnen halen van de opdracht. Bij een verkoop kan de daadwerkelijke waarde dan toch ineens tegenvallen, wat de tevredenheid van de klant natuurlijk niet ten goede komt.
Makelaar Tjeerd maakt met plezier een waardebepaling, waarbij voorop staat dat deze realistisch is, gebaseerd is op goede referenten en aansluit op de huidige markt.

Ontmoet Makelaar Tjeerd

Tjeerd de Jager
Tjeerd de JagerMakelaar

Hoor het van een ander

Toen wij de hoop al op hadden opgegeven bleef makelaar Tjeerd erin geloven. Makelaar Tjeerd is rustig gebleven en heeft ons telkens dichtbij onze wens en uiteindelijk plan gehouden, waar we hem erg dankbaar voor zijn.

Hij heeft niet alleen verstand van aankoop en verkoop maar is ook bouwkundig onderlegd dat hielp mee in de selectie en keuze van ons huis. Wil je een huis kopen of verkopen dan raad ik makelaar Tjeerd aan.

“In zijn rol als verkoop makelaar moet hij de verkopers tevreden stellen en de kopers professioneel begeleiden tijdens bezichtigen en in dit spanningsveld houdt hij zich prima staande door zijn eerlijkheid en duidelijkheid naar beide partijen. Ik vond het prettig om met hem samen te werken en samen ons vooraf gestelde doel te bereiken.”

“Ik heb Tjeerd leren kennen als een gedreven en kundig makelaar die mensen goed kan begeleiden en adviseren bij het verkopen van een huis. Hij heeft oog voor de wensen van mensen en kan deze omzetten naar heldere en praktische adviezen. Tjeerd is een sociaal persoon die door samenwerking en draagkracht zijn doel probeert te bereiken en ¬†laat zich daarbij niet snel ¬†tegenhouden. Hij ziet veel mogelijkheden en kansen en probeert deze te benutten.”

“Makelaar Tjeerd hebben wij leren kennen als een toegewijde en persoonlijke makelaar die net even dat stapje harder loopt. Hij kent de Zwolse woningmarkt en wist voor ons een huis voor de markt uit te kopen. Als je zaken doet met Makelaar Tjeerd weet je zeker dat iemand 100% voor je klaar staat en het vuur uit zijn sloffen loopt voor je woonwensen. Daar komt bij dat hij een prettige manier van communiceren heeft en bijzonder vakkundig is. Aanrader!”

“Omdat ik erg tegen het hele proces van verkoop en aankoop opzag, heb ik gekozen voor Tjeerd omdat hij mij een aardige, kalme, nuchtere en deskundige makelaar leek. En dat was ook zo.

Aan iedereen die ook wel wat kalmerende invloed kan gebruiken in zo’n soms zenuwslopend proces, kan ik makelaar Tjeerd van harte aanbevelen!”